5. Nacionalni kongres hematologa Srbije, OKTOBAR 2022

5. Nacionalni kongres hematologa Srbije, OKTOBAR 2022

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo na 5. Nacionalni kongres hematologa Srbije, koji će se održati od 6.-9.oktobra 2022. godine u Novom Sadu. Nije slučajno što je za mesto održavanja tradicionalnog sastajanja hematologa Srbije izabran Novi Sad, grad koji predstavlja Evropsku prestonicu kulture u godini održavanja i našeg kongresa. Želja nam je da se kroz kvalitetni program postigne spajanje iskustava, razmenjivanje i obogaćivanje hematološkog znanja sa brojnim kolegama kako iz naše zemlje, tako iz susednih zemalja, ali i zemalja Evrope.

Teme predavanja će biti aktuelne, zanimljive i inspirativne. Trudićemo se da kongres bude što više interaktivan, kroz prikaze slučajeva, debate i otvorene diskusije. Posebna pažnja biće posvećena mladim hematolozima, koje želimo da zainteresujemo i podstaknemo da postanu nosioci buduće hematologije Srbije.

Način održavanja Kongresa će svakako biti usklađen sa epidemiološkom situacijom u zemlji i u svetu, ali se planira kako direktno, tako i indirektno preko interneta, odnosno hibridno učešće predavača, ali i ostalih učesnika Kongresa.

Nadamo se da ćete u Vašim planovima rezervisati ovaj termin za edukaciju i druženje u Novom Sadu, i iskreno želimo da Vas ugostimo u našoj sredini.

U ime ogranizacionog odbora
Prof. dr Ivana Urošević

Za sve dodatne informacije molimo da posetite zvanični sajt Kongresa.

SHARE IT: