Onlajn događaji


Onlajn događaji


Ukoliko planirate organizaciju događaja, bilo na tradicionalan način (uživo) ili onlajn, PanaComp Zemlja Čuda je tu da vam pomogne. Naš tim stručnjaka i visokih profesionalanaca u svom poslu, u prethodnih 25 godina, uspešno je organizovao brojne događaje, kako one manje sa 50 učesnika, tako i one velike, sa preko 1500 učesnika.Pre samo par meseci bili smo svedoci da sve može da se promeni preko noći. I upravo, svet, navike, planovi, poslovi, promenili su se. Događaji (kongresi, konferencije, seminari, simpozijumi, radionice i ostale vrste skupova) koji su imali zakazane datume održavanja (uživo), usled okolnosti, pomereni su ili otkazani. Novonastala situacija na globalnom nivou dovela je do različitih restrikcija, što je uticalo i na organizaciju događaja, koji okupljaju veliki broj učesnika.


U skladu sa tim, došlo je do brojnih promena u svim vrstama poslovanja, pa se tako danas i za organizaciju događaja sve više koriste onlajn platforme i mreže. Razvoj informacionih tehnologija i novih platformi na Internetu omogućio je prenos i organizaciju događaja onlajn i to je trend koji je sve zastupljeniji.PanaComp Zemlja Čuda prati trendove, stoga u organizaciji poslovanja pristupamo korišćenju brojnih, popularnih platformi koje postoje. Korišćenje platformi poput Youtube-a, Zoom-a, Microsoft Teams-a, Webex-a i drugih, omogućuje organizaciju online događaja, kvalitetno i na visokom nivou.


Takođe, u mogućnosti smo da vam ponudimo naš studio za snimanje onlajn prenosa vašeg događaja. Isto tako, naša tehnička podrška može da organizuje snimanje vašeg događaja u vašim prostorijama ili na bilo kom drugom mestu koje odaberete. Ukoliko imate problema sa pronalaskom najboljeg prostora koji može da zadovolji potrebe snimanja vašeg onlajn događaja, mi smo tu da vam pomognemo u odabiru.


Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju