2. KONGRES BRONHOLOGA SRBIJE, MAJ 2024

2. KONGRES BRONHOLOGA SRBIJE, MAJ 2024

Poštovani učesnici,

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da će se Drugi kongres bronhologa Srbije  održati 16-18.maja 2024. u hotelu Mona u Beogradu. Kongres je organizovan od strane Udruženja bronhologa Srbije i podržan od strane Klinike za pulmologiju UKC Srbije i Instituta za plućne bolesti Vojvodine.

Preko 30 eminentnih predavača (bronholozi, pulmolozi, grudni hirurzi, pneumftiziolozi, patolozi) podeliće svoja znanja o osnovnim principima bronhologije, značaju i mestu bronhologa u interdisciplinarnom timu, pedijatrijskoj bronhologiji, interventnim bronhoskopskim procedurama kao i o najnovijim algoritmima u lečenju astme i HOBP, intersticijumskim bolestima pluća i karcinoma bronha.

Program je akreditovan kao Nacionalni kongres za lekare i medicinske sestre/tehničare. Broj bodova po akreditaciji А-1-357/24: predavači 13, pasivni učesnici 8, učesnici sa usmenom prezentacijom 11, učesnici sa poster prezentacijom 9.

Kursevi u okviru Drugog kongresa bronhologa Srbije posebno su akreditovani od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 6 bodova za učesnike. Broj mesta je ograničen na deset mesta po kursu. Prijave za kurseve na email adresu mice@panacomp.net

Preliminarni program možete preuzeti OVDE

REGISTRACIONA FORMA

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.

Hotelski smeštaj

Ukoliko Vam je potreban hotelski smeštaj tokom Kongresa, ljubazno molimo da nam pošaljete upit na mice@panacomp.net sa naznakom KONGRES MAJ – SMEŠTAJ
ili nas pozovite na telefon + 381 21 466 076

Hvala.

Tehnički organizator

PanaComp – Zemlja čuda d.o.o.
Bul. Cara Lazara 96
21000 Novi Sad
Tel/Fax.: +38121466077
e-mail: mice@panacomp.net

SHARE IT: