Hotel Premier Aqua

Hotel Premier Aqua smešten je na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta.

sale-sreoer

Kongresna sala “Vrdnička kula” predviđena je za organizaciju sastanaka većih grupa (do 120 osoba), izuzetno pogodna za seminare, simpozijume, kongrese i konferencije. U okviru sale nalazi se odvojena prostorija za simultane prevodioce. U svom sastavu ima i dve terase sa predivnim pogledom na Frušku goru i Vrdničku kulu.

Sala Piva je predviđena za organizaciju grupa do 2 X 40 osoba, izuzetno pogodna za manje seminare, radionice, konferencije i tim bildinga i prezentacija. Neposredno uz salu se nalazi se i “Premier bar”, prateći prostor za organizovanje kafe pauza.

Sala Tara je predviđena za organizaciju grupa do 2 X 40 osoba, izuzetno pogodna za manje seminare, radionice, konferencije i tim bildinga i prezentacija. Neposredno uz salu se nalazi se i “Premier bar”, prateći prostor za organizovanje kafe pauza.

“Executive” sala je namenski projektovana za sastanke izvršnih odbora i menadžmenta kompanija, direktno je povezana sa salom “Biljarda” u kojoj se nalazi sto koji se transformiše u bilijar sto.

Sala “Biljarda” smeštena je na površini od 27m2. Pogodna je za održavanje sastanaka izvršnih odbora kompanija sa kapacitetom do 8 osoba. Sto u ovoj sali ima mogućnost transformisanja u bilijarski sto.

SHARE IT: