NEW CITY HOTEL NIŠ

New City Hotel ima odlične uslove za održavanje uspešnih konferencija, seminara, poslovnih sastanaka, radionica i svih vrsta korporativnih skupova i proslava. Hotel poseduje tri multifunkcionalne konferencijske sale, kapaciteta od 25 do 300 mesta, pa je u hotelu moguće održavati više skupova i sastanaka u isto vreme. Naš sektor prodaje će se maksimalno potruditi da udovolji vašim zahtevima sa ciljem da vaš skup bude organizovan i održan na najuspešniji mogući način. Oprema, koja vam stoji na raspolaganju obuhvata: LCD monitore, projektore, platna, DVD uređaj, lap top, wi-fi internet, oprema za simultano prevođenje.


new-city-hotel-2

Sala GRAND

GRAND NIS SALA GRAND

Sala METROPOLITAN

GRAND NIS SALA METROPOLITAN

Sala BOARDROOM

GRAND NIS BOARDROOM

Nalazi se u prizemlju hotela. Izuzetan ambijent i prirodno osvetljenje, čine je idealnom za organizaciju kongresa, seminara i svih ostalih većih skupova. Oprema: LCD ekran, DVD uređaj, platno, flip chart, govornica, video bim projektor, wi-fi internet pristup, klima.

Nalazi se na prvom spratu. Moderan ambijent, prirodno osvetljenje, govornica za simultano prevođenje i balkon za kafe pauzu sa pogledom na grad, čine je idealnom za organizaciju svih vrsta poslovnih susreta.

Vip sala sa fiksnom postavkom, do 12 mesta. Opremljena u skladu sa potrebama savremenih poslovnih ljudi za poslovne sastanke, prezentacije ili manje radionice. Veliki prozori omogućavaju da korisnici tokom celog dana uživaju u dnevnom svetlu.


new-city-hotel-1-1024x658
SHARE IT: